Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Senyor Campuzano, toca planificar un nou sistema de benestar per a les persones grans"

Una residencia de ancianos.

Una residencia de ancianos. / El Periódico

Escoltant al conseller Carles Campuzano a TV-2 parlar sobre el tema de les residències i els residents, li demanaria que reflexionés sobre aquest assumpte tan delicat i faltat de perspectiva de futur. Tothom sap que els infants de les escoles bressol, els escolars de primària, secundària i Formació Professional tenen assumit (i garantit, i així ha de ser) la seva educació gratuïta (exempta el dinar per alguns), mentre que les persones (la majoria treballadors) que necessiten una residència han de pagar sumes astronòmiques per poder acabar els seus últims dies atesos d’una manera digna, sociosanitària, i en companyia per professionals (com els mestres) en un espai que els garanteixi l’atenció que es mereixen després d’haver cotitzat tota la vida i també haver finançat l’educació dels escolars catalans. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Senyor conseller, és moment de planificar i actuar amb un nou sistema de benestar per les persones grans i unes noves residències pensades per atendre dignament a la població que ho necessita, que ho demanda i que ho exigeix.

Participaciones de loslectores

Másdebates