Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"'Cáritas Baix Ter', un documental amb testimonis emotius i necessaris"

El 40% de las ayudas de Cáritas son para empleados en ERTE o en la economía sumergida

El 40% de las ayudas de Cáritas son para empleados en ERTE o en la economía sumergida

Dissabte 18 de setembre vam poder veure al Cinema Montgrí de Torroella el documental 'Cáritas Baix Ter', realitzat per Jordi Bellapart. El film ens va mostrar com és aquesta organització a través del personal tècnic i el de voluntariat que hi participen. Vam poder veure-hi el seu dia a dia amb els testimonis tant dels qui dediquen una part del seu temps a mirar d'ajudar els qui pateixen d'alguna necessitat com dels qui en són receptors d'aquesta dedicació.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Un documental que és un homenatge a Cáritas, sobretot en aquests temps que encara vivim de tantes i més mancances de tota mena, sorgides arran de la pandèmia. Especialment emotiu va ser escoltar el jove Mohamadou Diallo quan va explicar l'ajuda rebuda de part de Josep Riera, que el va acollir a casa seva, a l'igual que a d'altres persones a les quals ha permès d'empadronar-se a casa seva per ajudar-los a tenir un futur.

Participaciones de loslectores

Másdebates