Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La barretina i les espardenyes d'en Peyu, una crida a preservar i reivindicar la cultura catalana"

Peyu, cómico mediático.

Peyu, cómico mediático.

En la cerimònia dels premis Ondas, en Peyu va emprar una imatge simbòlica amb la seva vestimenta, amb barretina i espardenyes de set vetes, per cridar l'atenció sobre la necessitat de defensar i reivindicar la cultura catalana. Més enllà de l'humor i l'entreteniment, la seva elecció va ser una declaració apassionada sobre la importància de preservar la identitat catalana en tota la seva riquesa.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En el seu discurs d'agraïment, en Peyu va dirigir-se al sector cultural espanyol, demanant un suport més fort per Catalunya durant moments crucials com el procés i la repressió de l' 1-O. Va destacar la manca de posicionament, assenyalant que "a vegades, fa la sensació que costa posicionar-se per por a perdre quatre vots o vendre algunes entrades menys per als vostres concerts".

Amb valentia, en Peyu va reclamar més veus que s'uneixin a la reivindicació de la cultura catalana. Va recordar als presents que la diversitat lingüística i cultural de Catalunya és un tresor que necessita protecció i promoció. "Se us ha trobat a faltar moltes vegades," va expressar, subratllant la necessitat de solidaritat en el món cultural.

En aquest context, el clamor d'en Peyu no només és una crida a l'acció, sinó també una invitació a altres veus influents a unir-se en la defensa d'una cultura que va més enllà de les aparences, una cultura que necessita ser valorada i compartida per assegurar la seva continuïtat i enriquiment.

Participaciones de loslectores

Másdebates