Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Barcelona, ciutat sense espais verds

Un día con ambiente contaminado en la ciudad de Barcelona, el pasado diciembre.

Un día con ambiente contaminado en la ciudad de Barcelona, el pasado diciembre. / DANNY CAMINAL

Barcelona és una ciutat poderosa, que es troba entre un dels principals destins turístics a nivell internacional. És una ciutat amb un gran teixit associatiu i empresarial. I, a més, Barcelona és una ciutat activa i innovadora en molts aspectes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ara bé, tenint en compte que es tracta d'una ciutat completament envoltada per cinturons industrials, afegint-li el port i l'aeroport, la contaminació que pateix és innegablement descarada. Encara que molts dels propis ciutadans no ho percebin en el seu dia a dia, la ciutat es troba sota un núvol de pol·lució que no para de créixer dia rere dia.

Això afecta directament a la salut de tots i totes. I és que sembla impossible plantejar-se sortir a córrer o a fer un passeig per qualsevol indret del centre de la ciutat i tastar una mica d'aire pur.

Arribats a aquest punt, no entenc com entenent la situació en la què ens trobem, seguim sent una de les ciutats amb menys zones verdes. Potser hauríem de plantejar-nos habilitar més parcs i zones verdes per tal de contrarestar, en la mesura que sigui possible, la quantitat d'aire contaminat que ens toca respirar cada dia. 

Participaciones de loslectores

Másdebates