Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Assemblea de la CUP: Han oblidat que l'objectiu és la independència

El resultat de l'assemblea de la CUP es veia venir, no podia ser  d'una altra manera. Si aquest resultat havia de ser producte del que  emana dels seus postulats, fidels al seu ideari potent i  revolucionari, compromesos amb la majoria del sentir dels seus militants i seguidors, s'havia de ser força ingenu per pensar que l'assemblea donaria el vist-i-plau a la investidura del president Mas.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Segur que una gran part del sector sobiranista estarà  d'acord amb que la corrupció que ha esquitxat Convergència i l'ombra dels Pujol, suposa un llast de tal magnitud que fa que la posició de la CUP  tingui una coherència fora de tot dubte.

Ara bé, per altra banda, si fem un acte de profunda reflexió, també  haurem  de reconèixer que sense la figura d'Artur Mas gairebé segur  que no estaríem on som i, en conseqüència, aquesta assemblea tan  transcendental, avui per avui, no hagués calgut dur-la a terme.

Si realment l'objectiu primordial és assolir la independència i no  som capaços de llegir que el país es juga molt i que estem davant  d'una etapa transitòria, així com d'admetre el paper preponderant de  Mas en aquest procés i assumir que sense l'ampli sector de  centre-dreta que el president arrossega, hagués estat inviable arribar  a una majoria absoluta sobiranista al Parlament, i a un 48% dels  votants clarament a favor de la independència,  és que l'objectiu  principal que es persegueix és un altre i no tenim ni idea de la  diversitat i la complexitat de la societat catalana. Aleshores, val la  pena que ens ho fem mirar i  potser és millor que deixem córrer un  procés  sobre el qual s'està demostrant una gran incapacitat per gestionar-lo.

Participaciones de loslectores

Másdebates