Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Aquest any, jo també disfrutaré d'un dels regals que he fet"

Varios visitantes en una de las salas de Harry Potter: La Exposición, en Barcelona.

Varios visitantes en una de las salas de Harry Potter: La Exposición, en Barcelona. / JORDI OTIX

S'apropa Nadal i aquest any he decidit regalar experiències. Fins aquí, tot correcte. Els adults s'enduran algun massatge, menjars o sopars a llocs especials, sortides... I coses d'aquest estil, per tal que desconnectin, surtin de la seva rutina i acumulin bons moments. Al cap i a la fi, d'això és del que es tracta, de generar records, que aquests duren per sempre.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Amb els més petits de la família sí que seguirem els costums de sempre, seria molt complicat de fer-los-ho entendre. Així que el Tió els hi cagarà dolços, xocolates i caramels. I els Reis Mags els hi portaran joguines, però no més d'un parell per cadascun.

La complicació arriba amb l'adolescent. Per sort, aquest any hi ha una exposició a Barcelona que porta el seu nom, ella és súper fan de Harry Potter. "Perfecte, ja ho tinc" vaig pensar. El problema arriba quan li pregunto al seu pare si anirà amb ella i em diu que "no", i el tiet, tres quarts del mateix. Total, que hi aniré jo amb ella. I aquí em teniu, escoltant els audiollibres de la JK Rowling tot el dia, per tenir una idea del que ens trobarem i per compartir en condicions l'experiència amb la meva neboda.

Participaciones de loslectores

Másdebates