Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Als pares i mares de nens autistes: "No defalliu, els vostres fills s'ho mereixen tot"

Aquesta carta està dedicada a la Laura, una nena que està afectada per l'autisme. Malgrat tot la Laura al llarg de la seva vida, de la seva evolució, ha estat avançant poc a poc, lentament fent avenços, que van des d’arribar a parlar, no massa, una mica, fins ser campiona en la seva categoria de natació, d'equitació, i fer els 60 metres assistits de Catalunya. Va estar a la cerimònia de celebració dels millors esportistes de Lleida, i tot això només amb l'ajuda de la seva residencia: la Residencia Empresseguera, a Lleida, gestionada per ASPROS.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Imaginem-nos per un moment que els autistes poguessin tenir, com d'altres col·lectius, l'ajut d'una associació que s’interessés per aquest tipus d'afectació i per la gent que la pateix. Avui per avui, aquí a Lleida això no existeix, i són un col·lectiu un tant oblidat. 

Pares i mares de nens autistes: no defalliu, que tothom pot millorar a la mesura de les seves possibilitats i en la mesura que es facin coses que els vagin bé. He posat l'exemple de la meva filla Laura, no per presumir, sinó perquè tingueu ànims i força per lluitar per ells i elles, ja que s'ho mereixen tot.

Participaciones de loslectores

Másdebates