Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Actes com el festival Cultura Raval(s) fan que la cultura popular es mantingui viva"

El Macba, en la plaza dels Àngels de Barcelona.

El Macba, en la plaza dels Àngels de Barcelona. / FERRAN NADEU

Fa unes setmanes, el Districte de Ciutat Vella va celebrar el festival Cultura Raval(s). El programa aglutinava una varietat extensa d'activitats, totes originàries de diferents països i pròpies dels veïnats del Raval. Aquella jornada de sinergies i felicitat mostrà la importància de mantenir la cultura popular viva.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Una de les activitats fou la mostra de ball de bot, ball popular de les Illes Balears, a càrrec dels alumnes del taller del centre cultural Espai Mallorca, situat al barri. En acabar la demostració, unes quantes persones s'aproparen a felicitar els balladors i a fer preguntes sobre l'origen o les característiques del ball.

Sense voler-ho, aquells joves havien descobert una cultura poc coneguda per alguns veïns del Raval. Així, també s'aconseguí fer arribar la cultura pròpia de les Illes a un nou públic. La importància d'aquests fets és mantenir la cultura popular viva i fer-la prevaldre, difonent-la i practicant-la.

Participaciones de loslectores

Másdebates