Reelecció de Tebas

Por qué confiar en El PeriódicoPor qué confiar en El Periódico Por qué confiar en El Periódico

Javier Tebas serà president la LaLiga durant quatre anys més, fins al desembre del 2027. El que era un secret a crits serà avui, almenys de manera provisional, una realitat, ja que ahir va acabar el termini per a la presentació de candidatures i només l’advocat d’Osca ha sigut capaç de reunir els 11 avals necessaris per continuar al capdavant dels clubs de Primera i Segona Divisió.

Avui està prevista la reunió de la Comissió Electoral de LaLiga (formada per cinc clubs elegits a l’atzar: Vila-real, Rayo Vallecano, Girona, Eibar i Leganés), que validarà la candidatura presentada per Tebas i el proclamarà com a president de LaLiga de manera provisional, i s’obrirà un període burocràtic per a possibles al·legacions que puguin produir-se.

Si tot va segons els terminis prefixats, el més normal és que Tebas torni a ser president de manera oficial durant la setmana que ve. En realitat, Tebas és l’únic que ha intentat ser president, sabent-se guanyador des de molt abans de presentar la seva burocràtica dimissió, el 22 de novembre.