Las frases de los candidatos

Palabra de José

José Montilla

José Montilla

Por qué confiar en El PeriódicoPor qué confiar en El Periódico Por qué confiar en El Periódico

26 de noviembre

8.45 h:"Avui el darrer dia de campanya comença amb els treballadors del 1er torn de la SEAT per refermar el meu compromis amb el futur industrial i la sortida de la crisi amb garanties socials"

17 de noviembre

14.00 h: "El meu Govern seguirà impulsant la simplificació administrativa , reduint els tràmits a ciutadans i empreses. Aquesta mateixa setmana la Unió Europea ens acaba de reconèixer com una de les millors administracions electròniques d¿Europa."

16 de noviembre

17.50 h: "Avui a Mataró parlaré sobre els castells, que com la Patum, han estat declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Un gran reconeixement per la nostra cultura!"

9.40 h: "Al finalitzar la propera legislatura totes les empreses de més de 30 persones hauran de tenir implantades mesures efectives per a la igualtat: conciliació, teletreball, flexibilitat horària, igualtat salarial a igual mèrit..."

15 de noviembre

18.45 h:"Millorar la vida dels barris, la convivència i les oportunitats de feina és el que més em preocupa."

17.20 h:"Enfrontar comunitats i cultures per benefici electoral, o pel rèdit fàcil d'un titular, ho ha fet la dreta durant tota la legislatura. Quan ho fa l'esquerra és igual de criticable i lamentable".

14 de noviembre

11.37 h: "Allà on vaig, veig gent i un país d esquerres i progressista. No permetré que governi la dreta dura o maquillada".

13 de noviembre:

11.23 h: "Estem arribant a Tarragona. Fa un dia magnífic. La premsa recull les nostres posicions. He rebut moltes trucades. ¡Seguim avançant!"

12 de noviembre:

9.00 h: "Un milió i mig de ciutadans no sap encara què votarà. Queden 15 dies. Tot és possible!. Estic més animat que mai."