Las frases de los candidatos

Palabra de Joan H

Joan Herrera

Joan Herrera

Por qué confiar en El PeriódicoPor qué confiar en El Periódico Por qué confiar en El Periódico

24 de noviembre:

13.20: "En Mas diu que vol liquidar llegat d'ICV. El que realment vol liquidar es l'esquerra, l'ecologia i l'unic partit que no el fara president."

"Avui estic amb el Juantxo López de Uralde, expresident de Greenpeace, al delta de l'Ebre. El vot ecologista és iC-EUiA. Ecologia és futur"

22 de noviembre

11.00: "El debat d'anit va posar de relleu qui defensa una sortida justa i de progres de la crisi econòmica. Espero haver donat arguments a la gent indecisa."

19 de noviembre

14.15:"Cal blindar la sanitat pública i universal. Amb CiU i PSC la sanitat corre tres perills: copagament, mercantilització i privatització"

18 de noviembre

10.45:"Jo sol no puc canviar la política, però puc fer la meva política més transparent."

17 de noviembre:

 12.45:"Tots els candidats hem de fer un contracte social amb els ciutadans i dir quin patrimoni tenim amb la que esta caient de casos de corrupció".

16 de noviembre:

11.08 h: "La LEC va trencar consensos amb la comunitat educativa, va separar mestres, famílies i el departament. Cal refer el diàleg i la complicitat".

15 de noviembre:

12.37 h:"He visitat el centre de tractament de residus de Vacarisses. Es pot respectar el medi i crear ocupació. El medi ambient és una oportunitat".

14 de noviembre:

13:21 h:"Acabo d'explicar el full de ruta nacional. El més important és evitar que el conflicte que ve de l'Estat no divideixi Catalunya."

13 de noviembre:

20.50 h:"Els joves d'icv-euia em diuen que artur mas proposa un contracte que no voldria ni pels seus propis fills: treballar sense cobrar."

11.48 h.:"ZP prioritza les relacions amb el règim marroquí i els interessos espanyols als drets humans del poble saharaui. És indigne políticament."

12 de noviembre: 

12.56 h:"El PP és el partit de l'odi i de la por. 

8.50 h:"Ahir Lleida em va donar la força pels propers 15 dies. Explicar sol.lucions d'esquerres i convertir resignacio en esperança. Val la pena lluitar."

14.00: "Avui estic amb Juantxo Lopez de Uralde, expresident de Greenpeace, al delta de l'Ebre . El vot ecologista és ICV-EUiA. Ecologia és futur."