#SomFamília i junts ens en sortirem

Els treballadors de Cervezas Alhambra, San Miguel, Mahou i aigua Solán de Cabras no només se senten part d’una empresa, sinó d’una família i en els moments difícils, les famílies estan per recolzar-se. Per això, de la unió d’aquestes quatre marques icòniques sorgeix #SomFamília, una iniciativa que, en aquests moments difícils, recolza l’hostaleria, que consideren la seva gran família.

Gema Carraso


Becontent

Juan Carlos fa 38 anys que treballa a Mahou San Miguel. Després de tants anys a la companyia ha realitzat diferents funcions, però avui dia és cap d’equip a la fàbrica d’Alovera (Guadalajara). La seva feina consisteix a organitzar el grup i fer els relleus als treballadors. “Aquí convivim i passem més temps que a casa, és clar que són la meva família”, assegura el treballador. A més, afegeix que “la família està per a les coses bones i les dolentes i més en aquests moments”.

“Envasem amb amor tant l’aigua com la cervesa per als nostres clients”

Les famílies estan per recolzar-se

Mónica va entrar a la companyia fa 15 anys i des del primer moment sabia que havia trobat el seu lloc. Finalment va entrar en la gran família d’aquesta gran empresa. “Per a mi la família és seguretat i tranquil·litat. Encara que les coses vagin malament, saps que no estàs sol i que tens gent que et recolza i t’ajuda. A Mahou San Miguel es reflecteix això, recolza els seus, els hostalers, els repartidors i els consumidors”, explica.

Per la seva banda, José també fa 14 anys que hi treballa, encara que en certa manera ell formava part de la família des que va néixer. El seu pare, que es va jubilar l’any passat, ha estat treballant a Mahou San Miguel 45 anys. I és que, com assegura, “la sento com si fos casa meva”.

Fa 5 anys s’hi va incorporar també Sara, que des del primer moment ens explica que s’ha sentit una més de la família que formen tots els que treballen a la fàbrica d’Alovera. I, és que, per a Sara, en els moments difícils, la família ha d’estar unida. “En aquests moments tan difícils la família és la primera que ha d’estar al peu del canó per tirar la situació endavant”.

Els treballadors de Cervezas Alhambra, San Miguel, Mahou i aigua Solán de Cabras no se senten part d’una empresa, sinó d’una gran família.

“En aquests moments tan difícils la família és la primera que ha d’estar al peu del canó per tirar la situació endavant”

Envasats amb amor

L’envàs és la carta de presentació de les cerveses i l’aigua de la companyia. Per això és tan important treballar-lo amb delicadesa. A la fàbrica d’Alovera (Guadalajara) s’envasen les cerveses, mentre que la font d’aigua es troba a Beteta (Conca). Juan Carlos ens explica que l’aigua s’extreu “a través de filtrat de terres”.

Durant l’estat d’alarma Mónica no ha parat. Ella treballa en les empaquetadores de llaunes José i Sara treballen en la part d’expedicions. És a dir, fan el control de l’emmagatzematge i expedició dels productes acabats. Tots són essencials perquè els consumidors puguin rebre un producte de qualitat i ben presentat.

“Envasem amb amor tant l’aigua com la cervesa per als nostres clients”, manifesta José. Mónica, per la seva part, posa en valor l’envasat assegurant que “és importantíssim perquè garanteix la qualitat del nostre producte i s’ha de ser minuciós perquè és la nostra carta de presentació”. Sara afegeix que “envasen amb afecte i dedicació per fer un producte de qualitat i que agradi al consumidor”.

Compromesos amb la família: l’hostaleria

Des que el 14 de març passat l’hostaleria va haver d’abaixar les persianes a causa de la crisi sanitària, el sector ha passat per un moment molt delicat. És per això, que la família Mahou San Miguel els ha recolzat amb diferents iniciatives. La més important fins avui ha sigut l’aportació extraordinària de producte (cervesa i aigua mineral natural) que suposarà als hostalers una facturació estimada de més de 75 milions d’euros. Amb aquesta ajuda, Mahou San Miguel ha volgut impulsar els negocis hostalers en la seva reobertura.

Amb el suport a l’hostaleria es busca ajudar els 1,7 milions de persones que viuen directament d’aquest sector i els més de 300.000 establiments hostalers, segons les dades d’Hostaleria d’Espanya. I és que tant bars com restaurants són un element clau de la nostra societat i formen part de la nostra vida. Són el punt de trobada amb totes aquelles persones que hem trobat a faltar durant el confinament.

Juan Carlos, Mónica, Sara i José han participat en l’última campanya de Mahou San Miguel. “És un orgull haver-ne format part i haver contribuït a reflectir el que hi ha a dins d’aquesta gran família”, relata Sara. En aquest compromís, les seves quatre marques icòniques -Cervezas Alhambra, San Miguel, Mahou, i aigua Solán de Cabras- s’han unit, deixant enrere el 80% dels seus plans previstos inicialment per a aquest any per recolzar l’hostaleria. Amb aquesta unió i vocació neix #SomFamília, iniciativa amb la qual la companyia demostra que l’hostaleria també forma part de la família de Mahou San Miguel.

“Sense ells no som ningú”, afirma José. Per la seva part, Mónica entén que el compromís ha sigut total. “El primer que s’han trobat a l’obrir ha sigut ajuda per començar de nou. Si en alguna cosa es pot ajudar per això hi ha la família”, assegura.

I és que tots saben que important que ha sigut aquesta ajuda a l’hostaleria. No s’obliden de la importància d’aquests llocs en la vida de les persones. I com diu Juan Carlos, “sé que treballo en la millor companyia del món”.