Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El Zoo, a Albinyana

Un león en el zoo de Tbilisi (Georgia).

Un león en el zoo de Tbilisi (Georgia). / ZURAB KURTSIKIDZE (EFE)

Sembla que hi ha moltes persones que troben la ciutat de Barcelona saturada de turistes. Londres o París reben molts més, però són ciutats molt més grans. Són grans urbs amb zones verdes i parcs per on es dilueix la gentada. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Barcelona podria desenterrar el projecte d'ERC de traslladar el Zoo a l'antic Aqualeon, a la població d'Albinyana (Baix Penedès). Estaria situat a 30 minuts de la ciutat de Barcelona. Així es podria ampliar el parc de la Ciutadella fins al mar. A Albinyana també tindrien més lloc les bestioles per a córrer. És inhumà tenir-les tancades encara a gàbies o fosses.

A Albinyana disposarien de camps per desenvolupar una vida amb semillibertat. Recordo que la visita al parc es realitzava amb un vehicle que carregava bastants turistes. Des de les seves finestres es podia gaudir de la visió de la natura. És una llàstima que les retallades hagin acabat amb tot això. Barcelona necessita més espai també guanyant-lo al mar.

Participaciones de loslectores

Másdebates