Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El youtuber 'Reset', un adolescent sense escrúpols"

Youtuber da pasta de dientes entro de una galleta a un indigente / YOUTUBE

Quan vaig llegir la notícia sobre tu, 'Reset', vaig pensar: com ha pogut degenerar i degradar-se tant la condició humana? Seria impensable trobar fets tan degradants i humiliants com aquests en l'escala animal. Ets un pobre noi i ben desgraciat si és que aquestes bromes et donen felicitat o potser, el que et fa feliç és la pallassada i que els altres reconeguin la teva vàlua. Ja es veu que no et poses a la pell de l'infortunat del qual et burles.

Entretodos

No t'excusis en què amb 19 anys ets un immadur. Veig per la fotografia dels mitjans de comunicació que has tingut la sort de què no et manca res. Tens un estàtus que ben segur molta gent no pot tenir. Jo et donaria un consell d'amic: fes volar la teva imaginació en ajudar precisament als que has humiliat: als captaires, indigents, refugiats i sense sostre, justament a les persones més dèbils del sistema. Persones que no han tingut la sort de tenir un estat benestant com el que tu tens.

Reflexiona, youtuber! Hi ets a temps.

Participaciones de loslectores

Másdebates