Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Vox: el que està passant a Espanya em fa por

El presidente de Vox, Santiago Abascal.

El presidente de Vox, Santiago Abascal. / JOSE LUIS ROCA

L’ascens de l’ultradreta Vox, que es vanagloria de ser un fervent defensor de la democràcia, que està en contra de les lleis de gènere, que qualifica el PSOE de partit d’extrema esquerra i que defensa el que considera els 'valors patris' (la caça, la pesca i els toros), em fa por.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En conjunt, el que està passant a Espanya em fa por. En alguns parlaments autonòmics el tema predilecte és Catalunya; molts estant demanant, amb excuses diferents, que se’ns apliqui de nou el 155. A Extremadura, perquè consideren que perseguim el castellà i assenyalem amb el dit els nens castellanoparlants.

Potser és que a casa ho tenen tot resolt i s’avorreixen. En conjunt, el que estan fent els polítics espanyols és posar més llenya al foc a l’animadversió dels espanyols cap a Catalunya.

En la passada intervenció davant el parlament europeu, el president Sánchez va demanar l'eliminació de la regla d’unanimitat dins la qual hi ha el mecanisme de verificació de respecte a l’estat de dret i els drets humans. Això encara fa més por, doncs significaria que cada estat posaria el llistó on més li convingués quan és en aquest àmbit dels drets humans on la unanimitat hauria de ser més radical i més punible a la seva transgressió. 

Participaciones de loslectores

Másdebates