Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Volem una democràcia "normal"

Carles Puigdemont, reunido en Bruselas con los diputados de JxCat

Carles Puigdemont, reunido en Bruselas con los diputados de JxCat / YVES HERMAN (REUTERS)

Cada dia em treuen més de polleguera les declaracions que fa el Govern espanyol parlant de Catalunya i, alhora, cada dia em sorprèn més que la resta de partits polítics ignorin aquestes declaracions amb un silenci vergonyós que dóna carta blanca al PP per continuar actuant impunement.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Mariano Rajoy, tractant els catalans d'incultes, ens ha recomanat elegir un president "normal" d'una forma "normal", i s'ha quedat tan ample! Com es pot ser tan cínic? A Catalunya, senyor Rajoy, ja en teníem un president "normal": el que vostès, amb l'aplicació del 155 interpretat de manera clarament inconstitucional i amb el consentiment del PSOE i Ciutadans, van destituir.

Després d'avenir-nos a participar en unes eleccions Imposades, com que el resultat amb majoria independentista del 21D no els ha agradat, ara resulta que el nostre Parlament no pot investir un candidat "normal". Li recordo, senyor Rajoy, que en Carles Puigdemont és el cap de llista de Junts per Catalunya i candidat proposat pel president del nostre Parlament "normal" a ser investit novament president de la Generalitat. El problema és que com que es va veure obligat a exiliar-se, per no ser empresonat com la resta del Govern, la seva investidura no pot ser "normal".

El senyor Carles Puigdemont, li agradi o no senyor Rajoy, ha de ser investit president de la Generalitat. I no per un afany de personalisme, com vostès ens volen fer creure, sinó perquè ell és el candidat democràtic que la gent ha elegit. Aquesta és la democràcia que volem i només aquesta és la democràcia "normal".

Participaciones de loslectores

Másdebates