Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"No volem ser trossos de carn a les discoteques"

Las discotecas piden que el cliente pueda estar de pie para abrir en Navidad

Las discotecas piden que el cliente pueda estar de pie para abrir en Navidad

“Malgrat no tinguis l’edat mínima, si et poses un vestit ajustat i escotat el porter et deixarà entrar a la discoteca”. El fet de que les noies a les discoteques només siguem uns pits i un cul és una realitat, i el pitjor de tot és que ho normalitzem i ho acceptem. Segons la meva experiència, quan un noi no segueix la normativa de vestimenta d’un local, automàticament el fan fora; en canvi, a qualsevol noia la deixen passar encara que no respecti aquest codi.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fins i tot, m’he trobat en la situació de veure que a nois no els deixen entrar a una discoteca pel simple fet de ser homes i ja n'hi havia massa a dins. Perquè, està clar que és 'importantíssim' que hi hagi meitat noies i meitat nois… Deixem enrere aquest pensament heterosexual i antic i deixem de tractar les noies (i nosaltres de permetre-ho) com a trossos de carn, productes de les discoteques.

Participaciones de loslectores

Másdebates