Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

No volem renunciar a gestionar els nostres menjadors

Fa pocs dies que el Departament d'Ensenyament va engegar el segon  intent de licitació de l'Acord Marc de menjadors escolars amb prova  pilot als centres públics d'infantil i primària adscrits als serveis  territorials del Maresme i Vallès Oriental. Un segon intent sense diàleg  amb les famílies i escoles i amb un plec de 50 milions d'euros que  només es podran repartir grans empreses del sector alimentari.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El  problema d'aquest despropòsit tossut és que les grans empreses es  caracteritzen per una pitjor qualitat en els menús i una molt  discutible capacitat de gestió pedagògica d'un espai tant important  com és el menjador escolar. Per contra, queden fora d'aquest concurs  públic petites i mitjanes empreses que tenen una clara vocació de  foment dels menjadors ecològics, menús que clarament aposten per uns  dieta mediterrània evitant precuinats, fregits i congelats i que tenen  projectes seriosos de gestió pedagògica del temps de menjador.

Només  que el Departament parles amb les famílies sabrien tot això que escric  en aquestes ratlles. Què hem de fer les famílies? Hem de renunciar a  gestionar individualment el nostre menjador? És ètica l'actitud del  Departament. Estem molt preocupats.

Participaciones de loslectores

Másdebates