Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Visca l'estiu sense mascaretes i... a veure què passa"

Unos jóvenes en la Barceloneta, este martes.

Unos jóvenes en la Barceloneta, este martes. / JORDI OTIX

En poc temps tot ha canviat. Ja no hi ha pandèmia; ja no serà obligatori l’ús de mascareta als espais exteriors ”sempre que es mantingui la distància” ; obren les discoteques i bars fins a les tres de la matinada; la majoria de cadenes de televisió ens repeteixen allò de que “tots estem esperant aquest gest tan desitjat de treure’ns la mascareta”; molts joves o no tan joves canten a altes hores de la nit i pel carrer de Balmes la cançó 'Libre' del Nino Bravo... En fi, tot està perfecte !

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El que passa és que tot just ara comencen a vacunar a la franja d’edat de 35 a 39 anys i després d’aquests vindran els que estan per sota dels 35 anys. O sigui, si aquests grups d’edat queden més exposats al virus, doncs no passa res, tot sigui pel bé de l’economia, del turisme i del que vulgueu….

Cal dir que hi ha epidemiòlegs i sanitaris que opinen que la nova regulació de mascaretes pot ser prematura i que abans ens caldria una major cobertura vacunal. Mentrestant, i com a darrera notícia, Israel, que va ser de les primeres en retirar les mascaretes, ara torna a imposar-les en certes àrees del país, després de registrar dos nous brots de covid-19. A veure què passa aquí...

Participaciones de loslectores

Másdebates