Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La vida, una 'selfie'

Dos chicas se hacen un selfi en una feria de flores en Japón.

Dos chicas se hacen un selfi en una feria de flores en Japón. / EFE / FRANCK ROBICHON

La moda de fer-se selfies fent accions perilloses s'ha estès entre els joves i és així que ja sigui escalant un edifici o bé conduint a velocitat no permesa, per dir-ne dues, una colla d'individus pretén de deixar la seva empremta a la xarxa, que per a ells significa, suposo, la història.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per una part és comprensible, es tracta d'una generació que ha nascut amb internet, que viu amb el mòbil, que ha estudiat amb ells i que veu el món a través d'ells. Per una altra part, no s'entén que es juguin la vida per sortir en aquest mitjà. Però això ho provoquem entre tots, perquè sembla que no hi hagi vida fora de la pantalla. Si no hi tens una pàgina web sembla que no existeixis. Tot allò que no surt a internet sembla que no és real. I prou sabem, si més no alguns, que darrere de moltes imatges d'internet el que hi ha no és real, sinó que és fals, purament fílmic o, com ara en cal dir, virtual.

Participaciones de loslectores

Másdebates