Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Viatjar en tren a Girona, tota una aventura

Las olas invaden la vía del tren a la altura de Mataró.

Las olas invaden la vía del tren a la altura de Mataró. / ANNA MAS

A vegades agafo el tren per anar a veure la meva àvia que viu a Girona. La veritat és que és tracta d'un trajecte relativament curt i entretingut, però sobretot és una aventura plena de misteri i sorpreses. Mai sigues si els de seguretat em faran treure la jaqueta o no, o si em requisessin l'obrellaunes que porto al clauer.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La pitjor part però, és quan busques el teu seient i t'adones que ja hi ha algú assegut. M'he equivocat jo o és ell que s'ha despistat? I ja començo a suar per si em passa com aquella vegada, que una dóna i jo teníem el mateix seient assignat un dilluns en hora punta i vaig haver d'acabar deambulant per tot el tren en cerca i captura d'un seient buit.

La pitjor part és quan ja m'he assegut, i els diferents passatgers que es troben a prop comencen a mastegar de forma molesta, semblant al cinema quan menges crispetes.

En definitiva, la manca de comunicació i coordinació entre els treballadors, la falta de puntualitat i l'actitud despreocupada dels passatgers fan que tot plegat sembli tret d'una pel·lícula de Mr. Bean. Totalment recomanable per començar el dia amb energia.

Participaciones de loslectores

Másdebates