Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"A la Via Augusta ens han bloquejat el pas a les nostres botigues en plena campanya nadalenca"

Un ciclista en Via Augusta, en una imagen de archivo

Un ciclista en Via Augusta, en una imagen de archivo / Albert Bertran

Benvolguda Sra. Colau,

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És conegut per tothom que els petits comerços fa tres anys que estem sense aixecar el cap, tancament per pandèmia, postpandèmia, crisi econòmica, pujades del preu de les matèries primeres i conseqüències de la guerra...

Doncs ara, de cop i volta, ens trobem uns quants comerços literalment blindats per les obres del carril bici a Via Augusta amb Lincoln. Ens hem quedat sense voreres, amb les portes d'accés bloquejades, les terrasses del bar amb tanques i els vianants que no poden passar, tot això a l'inici de la campanya nadalenca, que comença sempre amb el Black Friday.

Li recordo que les botigues de barri som les que precisament "fem barri", puix que som la petita botiga amiga que dona caramels, juga amb els nens, es preocupa pel veïnat, fem 'coaching' amb la gent que es troba sola i no té amb qui parlar... ¡intentem precisament donar vida a la ciutat!

I jo em pregunto: ¿no es podrien fer aquestes obres (que no són de caràcter urgent) en una altra època de l'any que no fos precisament aquesta? Per exemple, a l'agost, que hi ha poca gent al barri.

Això sí, els impostos i les taxes ens les cobraran igual que si estiguéssim al cent per cent de vendes. Entenc que vulgui complir amb els seus compromisos abans de les eleccions, però, malauradament, aquestes obres, precisament a l'època en què estem, comportaran que alguns comerciants no podrem resistir més i haurem de tancar.

Participaciones de loslectores

Másdebates