Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La nova ZBE, una llei que ataca als més humils

La Meridiana, vista desde Porta Trinitat.

La Meridiana, vista desde Porta Trinitat. / ARCHIVO / JOAN PUIG

Veig passar un Lamborghini amb quatre meravellosos tubs d'escapament i amb un jove que va fent accelerades, suposo que per fer-se notar (i que no té l'aspecte d'estar-se desplaçant per treballar) i, al seu costat, un vell Peugeot amb tres persones. Tot ben cert.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Penso que, d'aquí uns dies, un dels dos no podrà circular amb l'excusa que contamina. Qui podria pensar que el perjudicat sigui el Peugeot, per no dir la Vespa que es troba en la mateixa situació? El Lamborghini, amb els seus meravellosos quatre tubs d'escapament, continuarà podent-se passejar sense límit.

Que ningú es cregui que es treuen de la circulació els vehicles que més contaminen. Continuaran circulant vehicles que contaminen més que altres no autoritzats. Calia fer alguna cosa, i res més fàcil que carregar-ho en els més humils; hi estan acostumats i tenen poca capacitat de resposta. I si acaben de fer l'esforç de canviar el motor per un de nou, tampoc val. Que es fotin.

A veure qui s'atreveix a treure els vehicles d'alta cilindrada. I qui es pot creure que els vehicles vells que vinguin de l'estranger o d'altres zones geogràfiques s'inscriuran abans a una web. Pura ficció i bones multes; si és que es coneixen les matrícules dels vehicles estrangers a qui aplicar la sanció, o potser és només un farol.

Vergonya. 

Participaciones de loslectores

Másdebates