Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Us prego que feu quelcom en favor de les nostres biblioteques"

Biblioteca del Vapor Vell  Estudio en la vieja fábrica«CADA MAÑANA, A LAS 9 O A LAS 10, VENIÍA SIEMPRE A ESTUDIAR O A TRABAJAR, A INSPIRARME PARA NUEVOS PROYECTOS. ESTE ERA MI REFUGIO»

Biblioteca del Vapor Vell Estudio en la vieja fábrica«CADA MAÑANA, A LAS 9 O A LAS 10, VENIÍA SIEMPRE A ESTUDIAR O A TRABAJAR, A INSPIRARME PARA NUEVOS PROYECTOS. ESTE ERA MI REFUGIO» / josep garcia

El cas de la Cristina de la Biblioteca Vapor Vell, ella mateixa m'ho va explicar tot, diu que un indigent volia entrar a la quarta planta amb el seu carro de supermercat ple de les seves coses i ella li va negar l'entrada del carro. L'indigent va començar a destrossar-li el mostrador i aparells de la sala de treball, i em va enviar el retrat de com li va deixar la recepció: li va arrencar el telèfon perquè no pogués trucar a ningú, ella es va haver d'amagar en un armari d'arxius sense cap pany i, l’agressor, amenaçant-la constantment amb "te mataré", va marxar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Va denunciar el cas i li van posar un vigilant que feia pena veure: amb dificultats per caminar i miop -sí, sí, miop-, de l'empresa 'Seguridad SP4'. Ara ja li han tret el vigilant i ella té por, perquè és molt normal anar a la biblioteca i veure, a la quarta planta, indigents dormint a les butaques del vestíbul -a l'hivern per la calefacció i a l'estiu per l'aire acondicionat-. Fins aquí, i si no provoquen aldarulls, res a dir, però aquests fets passen de taca d'oli.

El personal ja ha fet tres dies de vaga i volen fer-ne un altre a principis de setembre. Les reivindicacions us les faig a mà en aquest missatge, "Defensem les nostres biblioteques i donem un cop de mà al personal". Us prego que feu quelcom en favor de les nostres biblioteques.

Participaciones de loslectores

Másdebates