Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Unionistes, heu destapat la vostra mentida

Mariano Rajoy y Albert Rivera, el pasado 7 de septiembre en el Palacio de la Moncloa

Mariano Rajoy y Albert Rivera, el pasado 7 de septiembre en el Palacio de la Moncloa / DAVID CASTRO

Ara mateix, havent sentit en una entrevista a en Jaume Vives —català sortit del "no res"— que ningú coneix i que es postula com a defensor d'una realitat que cap català dels 7,5 milions n'ha sentit mai a parlar (tret del que ha tingut l'ocurrència d'inventar la tan esmentada en les últimes hores Tabarnia), li dedico aquesta carta. 

Ell mateix, governant fictici de Tabarnia, reconeix que ningú coneix aquest territori i que és una creació que té com a fi fer d'efecte mirall als indepes. Aquesta tesi es desprèn de la seva interpretació de la realitat indignada catalana, segons la qual hi ha més de 2 milions d'abduits pel nacionalisme pujolista després de 25 anys de govern. 

No, senyor Vives, qui ens ha convençut —a mí, escèptic polític i nacional, i a molts més— no és el "separatisme" català d'en Pujol, sinó "l'unionisme" espanyol d'en Rajoy. Qui divideix la societat catalana són aquells que són capaços d'enviar líders polítics (¡i socials!) pacífics a la presó; i aquells que, per tal de desmuntar les idees dels adversaris, són capaços d'inventar un territori fictici que ningú coneix —tal com Tabarnia— i, volent utilitzar-lo de mirall, treuen la màscara dels que realment es creuen "unionistes" i en realitat són els més grans separatistes i fracturistes de la societat catalana —a costa de la defensa d'Espanya, òbviament, ja que Tabarnia a ningú li interessa defensar-la, només és una ocurrència d'una nit acalorada.

Volent fer de mirall dels adversaris, mostren, també com un mirall, que a ells correspon tota la infinita quantitat d'adjectius atribuits als indepes

Enhorabona, heu destapat la vostra mentida

Participaciones de loslectores

Másdebates