Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La brossa s'acumula a les cantonades de l'Eixample

Un hombre tira una bolsa de basura en un contenedor de Barcelona.

Un hombre tira una bolsa de basura en un contenedor de Barcelona.

Fa dies que l'escena es repeteix en moltes cantonades de l'Eixample, on desenes i desenes de bosses s'amunteguen pels carrers de la ciutat com si fos la cosa més normal del món. I això, per què passa?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Probablement esteu pensant que el fet que no hi hagi contenidors no és culpa vostra, que vosaltres no els heu cremat i que la senyora Colau els hauria d'haver reposat. D'acord, però això no us dóna dret a llençar les escombraries als espais que han quedat buits. Els que no us digneu a caminar uns metres més enllà per trobar-ne un altre, heu pensat en la incomoditat que suposa pel personal de neteja de la nostra ciutat? Us podeu aturar a reflexionar sobre la feinada que representa recollir les bosses apilotades una a una?

Després dels aldarulls en reacció a la sentència del procés, els treballadors de la neteja de l'Ajuntament de Barcelona s'han esforçat per restablir i donar una aparença de normalitat a la nostra ciutat. Han retirat la cera adherida a l'asfalt quan ha calgut, han recollit deixalles, cendres, plàstics cremats i, mentrestant, no he escoltat ni una sola queixa d'aquest col·lectiu que, per cert, tampoc en té cap culpa.

Si us plau, mentre l'Ajuntament no reposi els contenidors, esforcem-nos i caminem uns metres, si cal, per trobar-ne un altre.

Participaciones de loslectores

Másdebates