Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Una Mercè amb excés de soroll per als veïns del Front Marítim del Poblenou

Operarios limpian las duchas y el mobiliario en la playa de la Mar Bella.

Operarios limpian las duchas y el mobiliario en la playa de la Mar Bella. / FERRAN NADEU

Aquestes festes de la Mercè de l'any 2020, els veïns del front marítim de la platja de la Marbella hem tingut l'oportunitat d'escoltar el so ensordidor, 82 decibels segons un mesurament realitzat a 100 metres, dels quatre concerts diaris gratuïts del dijous, dissabte i diumenge que s'han celebrat en l'escenari del pàrquing del centre esportiu de el mateix nom.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És d'agrair a la comissió de festes de la Mercè, Institut de Cultura de Barcelona, aquesta programació, ara bé, el que no es pot entendre, és que, havent-hi altres recintes de l'ajuntament per ubicar aquests concerts, se'ns causi un perjudici als veïns, a més que la col·locació de les cadires no complia amb la normativa actual de separació pel contagi del covid. Hauria estat una bona solució encarar l'escenari cap al mar i baixar el volum a una audició suficient per a les 150 persones que hi han pogut accedir. Esperaré una resposta de l'organisme pertinent.

Participaciones de loslectores

Másdebates