Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Gabriel, una estrella més al cel

Los padres de Gabriel, en la capilla ardiente, junto al ministro Zoido.

Los padres de Gabriel, en la capilla ardiente, junto al ministro Zoido. / JOSÉ LUIS ROCA

Aquests dies estan sent bastant durs i dolorosos després de saber la terrible notícia de la mort d'un innocent, en Gabriel. Un cas que ha commocionat a tota Espanya i que és tema de conversa allà on vas.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quan va saltar la notícia de l'arrest d'Ana Julia i l'aparició del cadàver del nen al maleter del cotxe es van complir els meus pitjors presagis. Sí, estava mort.

En aquest moment vaig tenir una barreja de sentiments, de dolor, confusió i ràbia. En aquests casos es diu que pots entendre el dolor d'aquests pares, però no és així. Crec que la mort d'un fill és la cosa més dolorosa que una família pot arribar a passar en la seva vida. A mi se'm pararia el món, no hi hauria sortida. La meva vida s'acabaria.  

Admiro profundament els pares d'en Gabriel, per com estan afrontant la situació, encarnant valors com l'amor o la tendresa, i ells passant a un segon pla, deixant tot el protagonisme que es mereix al seu fill.

El seu dolor mai s'apagarà, com tampoc l'estrella que a partir d'ara brillarà en el cel. Patricia Ramírez i Ángel Cruz, heu cuidat del vostre fill. Ara li toca a ell vetllar per vosaltres des d'on estigui.

Participaciones de loslectores

Másdebates