Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Una Comissió Europea presidida per un català: posem-nos a treballar

El presidente de la Comision Europea  Jean-Claude Juncker preside el debate del estado de la Union en Eurocamara en Estrasburgo.

El presidente de la Comision Europea  Jean-Claude Juncker preside el debate del estado de la Union en Eurocamara en Estrasburgo. / EFE / MATHIEU CUGNOT

Com hauria de ser la Comissió Europea, una nova Comissió Europea, presidida per un català independentista? Sense cap mena de dubte, caldria avançar cap a una Europa social i federal dels ciutadans i els pobles. Considero que ara és molt important votar groc al Parlament Europeu -cadascú segons la seva ideologia- i començar a bastir aliances amb els pobles d'Europa; primer, amb nacions sense estat, i tot seguit amb estats de la UE com per exemple Irlanda, Dinamarca, Bèlgica, Holanda, Suècia, Finlàndia, República Txeca, etcètera. Després, establir sintonies i complicitats amb grups polítics progressistes i no dogmàtics d’arreu de la UE, com per exemple els Verds alemanys, Generació Socialista de Benoît, Hamon, Democràcia 66 d’Holanda, i molts d’altres. Tenim davant nostre una tasca ingent. Posem-nos a treballar i a començar a exercir de diplomàtics amateurs.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Participaciones de loslectores

Másdebates