Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els immigrants digitals, perduts en l'era actual

Una pantalla de teléfono móvil muestra los iconos de las aplicaciones de redes sociales.

Una pantalla de teléfono móvil muestra los iconos de las aplicaciones de redes sociales. / Oli SCARFF (AFP)

Soc d'una generació que ens vàrem incorporar a un món laboral amb pocs ordinadors. Utilitzàvem màquines d'escriure empolsegades de Tipp-Ex. Més tard va arribar el fax i ara treballem amb un ERP, ens comuniquem per correu electrònic i WhatsApp i fem servir amb més o menys traça les xarxes socials.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A molts dels nascuts als anys 60 (immigrants digitals), ens costa un gran esforç mantenir-nos al dia amb eines que per als nostres companys, nadius digitals, resulten familiars i senzilles. Alguns s'han donat per vençuts i d'altres, que no podem ni volem permetre’ns quedar enrere, anem sempre estregats i, de vegades perduts per a no quedar fora, perquè si això passa, no et comuniques i si no et comuniques, no existeixes i si no existeixes pels altres estàs sol. La bretxa cada vegada és més gran i sèries com 'Black Mirror' ens plantegen situacions profèticament angoixants.

Realment és aquest el futur que ens espera? En quin lloc quedaran les emocions? I la humanitat?

Participaciones de loslectores

Másdebates