Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Tsunami digital d'usuaris a la plataforma de missatges Telegram

El canal de Telegram de EL PERIÓDICO

El canal de Telegram de EL PERIÓDICO / RICARD FADRIQUE

Amb les protestes i manifestacions per la resolució de la sentència, l'aplicació per a mòbils Telegram ha augmentat els seus usuaris de manera espectacular a Catalunya. Ho podreu notar si ja en sou usuaris amb les notificacions que s'envien quan un contacte de la teva agenda es descarrega l'aplicació. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Així doncs, plataformes com Tsunami Democràtic o l'Alerta han decidit utilitzar Telegram com la seva eina de comunicació a través de la creació de canals unidireccionals que permeten un gran nombre de subscriptors. D'aquesta manera, l'empresa, amb seu a Dubai, ha vist un gran creixement a Catalunya en els últims dies, i entra en la batalla digital amb la seva competència directa, la plataforma WhatsApp.

Ha sabut aprofitar un moment com aquest o una situació que requereix unes certes característiques comunicatives per entrar en el mercat i quedar-s'hi? És Telegram el proper gran boom digital de missatgeria per a mòbils? Ha aconseguit l'empresa destronar al gran WhatsApp?

Participaciones de loslectores

Másdebates