Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

És trist que els nostres nens i adolescents pateixin tanta sobreexposició a les pantalles

Una niña utilizando el teléfono móvil durante una comida familiar.

Una niña utilizando el teléfono móvil durante una comida familiar. / XAVIER GONZÁLEZ

Els qui havíem anat a l'EGB recordem encara com a les televisions de l'època, quan a l'Estat hi havia poc més de dos canals, la programació dedicada als dibuixos animats no solia excedir a tot estirar de les dues hores. Actualment hi han alguns canals, incloent-hi alguns clubs televisius, que hi solen dedicar pràcticament tota la jornada. Jo em pregunto: ¿és necessari que s'emeti un nombre tant excessiu d'hores dedicada als dibuixos? Malauradament, per alguns pares, avui, quan ja arriben cansats de la feina, esdevé molt còmode deixar els fills enganxats davant el televisor sense preocupar-se massa si el nombre de temps dedicat a la pantalla infantil sol ser excessiu o no, com acostuma a passar massa vegades. I el mateix sol passar amb les tablets, els videojocs o els smartphones, sovint introduïts a unes edats totalment inadequades, per no parlar dels continguts que es visualitzen.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És trist que els nostres nens i adolescents pateixin avui d'aquesta sobreexposició de temps davant de la petita pantalla. I que a més ens estiguem acostumant a això.

Participaciones de loslectores

Másdebates