"S'ha de parlar de com afrontar pràctiques poc ortodoxes, opacitats i martingales"

Un tren de Rodalies.

Un tren de Rodalies. / EUROPA PRESS

Pol Amat

A l'estació de tren de Cabrera de Mar fan obres al baixador. La teulada devia quedar malmesa per alguns dels temporals i l'estan refent tota. Diversos mesos de feina segons consta en la informació.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Veig uns cartellets de Control, amb una bandera i una roda de carro. Tothom sap què significa això: l'estació és possible que depengui d'Adif, i les obres deuen ser subcontractades. Imesafi, en tot cas. Veure que unes obres públiques són vigilades per grups que fan servir pràctiques poc ortodoxes no és gaire encoratjador. No veureu ningú a la nit vigilant, ni el cap de setmana, ni mai. Es paga per estar tranquils, és així.

A mi m'agradaria que es parlés d'això, dels grups mafiosos i com afrontar-los, de les opacitats a tants i tants llocs com ara a les subhastes, de moltes martingales que encara duren ara, de taxes i impostos que s'haurien de suprimir, anul·lar o modificar, de concessions estranyes, de la falta d'inversió, de les pintades dels trens que impedeixen mirar per la finestra; costa trobar un sol tren no grafitejat. Fa molts anys a Rodalies hi havia fil musical. Es veu que a algú li molestava i ara sentim mòbils tot el dia, músiques amb altaveu que no ens interessen, gossos sense morrió asseguts als seients...

Participaciones de loslectores

Másdebates