Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Trencar el bucle: seny

Quim Torra y Carles Puigdemont, el pasado 8 de diciembre, en Bruselas.

Quim Torra y Carles Puigdemont, el pasado 8 de diciembre, en Bruselas. / NATALIA SEGURA (ACN)

Les relacions entre la Generalitat i el Govern espanyol estan ara mateix en un bucle que algú ha d’intentar trencar. Els independentistes, amb en Puigdemont al front, es troben en una situació difícil. Presó, exili, poca unitat, amenaces, etc. Es necessita una estrategia per guanyar temps, refer els descosits, i reorganitzar-se. Primer per impedir un probable futur tripartit de dretes espanyol, que pugui fer més mal encara. Per això, caldrien passos com programar ja la reunió Torra-Sànchez, per exemple, amb responsables econòmics per revisar temes pendents; deixar marge per avançar en els pressupostos, tant de Sànchez com els propis. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L’actual govern d’esquerres PSOE-Podem sempre serà molt millor interlocutor que els altres, que sempre estan parlant d’un nou 155 i d’il·legalitzar certs partits, endevineu quins? Cal mirar a llarg termini i anar construint una nova situació catalana amb bases més sòlides. L’objectiu ha de ser sempre el referèndum que, com alguns proposen, pot tenir més d’una pregunta, ja es veurà. Pero el que cal ara és refer-se del sotrac i errors dels últims mesos, parlar i negociar amb l’esquerra i, sobre tot, treballar per obtenir majoria de vots a les properes eleccions, desprès del judici. Seny.  

Participaciones de loslectores

Másdebates