Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El tren no va parar a Girona i vaig quedar-me tancada al vagó a mitjanit, sola, sense llum i sense cobertura"

Un tren de Rodalies circula por la R2 sud.

Un tren de Rodalies circula por la R2 sud. / Josep Garcia

L'1 de gener a les 21.51 hores vaig agafar el tren des de Barcelona-Passeig de Gràcia fins a Girona (mitja distància). Havia d'arribar a les 23.11, però no va arribar mai. L'última parada que va fer el tren va ser a Caldes de Malavella (la pantalla ho deia i m'ho confirmava el Google maps). Un cop a Caldes va continuar, i el megàfon, juntament amb la pantalla, va informar que la pròxima i última parada seria Girona.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En veure que feia 40 minuts que el tren seguia i no parava (vaig estar durant aquest trajecte sense llum) vaig trucar al 112 i vaig parlar amb la Policia local. Em vaig identificar i els hi vaig explicar la situació. El tren va arribar a les 00:20 a Figueres i es va parar. Jo hi estava tancada i no podia sortir. Gràcies a la trucada d'emergència prèvia, els policies es van posar en contacte amb els vigilants de l'estació i em van obrir la porta al cap de 10 minuts.

Tot i les restriccions, vaig haver de trucar a una persona de Girona que m'havia estat esperant perquè em vingués a buscar a Figueres.

Vaig estar durant 50 minuts amb ansietat, sense saber què passava, sense llum, sola (en aquest trajecte, pel dia i hora que era hi viatjava molt poca gent) i sense cobertura. Em pregunto: ¿No és estrany que durant tot el trajecte no hi hagués cap revisor ni personal de seguretat? ¿És normal que ningú comprovés si quedava algú al tren a la darrera parada abans de tancar-lo a l'estació de Figueres? ¿És normal que es saltés la parada? A més a més, a Figueres, els agents de seguretat em van dir que el que havia passat no era possible. Així doncs, què hi feia jo a Figueres a la 1 de la nit si aquest tren finalitzava a Girona?

Vaig enviar una reclamació a Rodalies i encara segueixo esperant una explicació d'aquest incident.

Participaciones de loslectores

Másdebates