Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta al Club Súper 3: no imposeu ídols, si us plau

Tres niños miran un programa de dibujos animados.

Tres niños miran un programa de dibujos animados. / FERRAN NADEU

"Som la barreja de molts ingredients, com la recepta d'un mestre cuiner, tots amb el nostre toc original, granets de sucre i granets de sal -no vulguis mai semblar el què no ets, creient que així agradaràs molt més, només et cal saber que ets especial, ets únic i com tu no n'hi ha cap!-. Tots som tant originals, no en trobarem dos d'iguals". Sí, és part de la lletra de la cançó del Club Súper 3 Tots som súpers.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quantes vegades hem explicat als nostre fills que no han de voler ser altres persones ni assemblar-se a ningú al ritme d'aquesta cançó. Per això la meva sorpresa en veure l'anunci de TV-3 referent a l'espectacle del Cirque du Soleil dedicat a Messi, que diu: "Sigues Messi per un dia".

Si us plau, no perdeu el camí de la pedagogia i els valors en l'educació amb frases com aquestes. La meva companya i jo no volem que els nostres fills siguin en Messi, ni que sigui per un minut. Ni en Messi, ni ningú. Volem que siguin ells, com molt bé diu la cançó, la cançó que vosaltres heu creat.

Si us plau,  ajudeu als pares que tenim fills petits en no haver de nedar contracorrent contra una societat que ens imposa modes, ídols i 'influencers', fabricant persones que veuen al mirall qui voldrien ser, no qui són realment.

Una televisió de qualitat és aquella que transmet en base als seus valors, no en base a les seves audiències. No perdeu el bon camí que heu fet fins ara, si us plau.

Participaciones de loslectores

Másdebates