Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Tom Wolfe, gran periodista i escriptor que podia arribar a tothom

Tom Wolfe, durante una entrevista en el 2016 

Tom Wolfe, durante una entrevista en el 2016  / Bebeto Matthews

Acaba de morir el gran periodista i escriptor Tom Wolfe, entre d'altres molt conegut per la seva novel·la La foguera de les vanitats. Amb el temps se'n va fer una pel·lícula molt vista dirigida per Brian De Palma i protagonitzada per Tom Hanks i Melanie Griffith. Un èxit cinematogràfic que va propiciar molts més lectors de l'obra literària. Tot i que era un llibre gruixut, recordo molta gent a Barcelona llegint el llibre al metro o portant-lo sota el braç pel carrer i com es comentava i se'n parlava en una època on encara no estava tothom imbuït per la pantalla de cap mòbil.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A mi m'agradava també el Wolfe d'obres com ¿Quién teme al Bauhaus feroz? , El arquitecto como mandarín o La palabra pintada. Podies estar d'acord o no amb el que llegies, però no podies negar la qualitat literària i la crítica cultural des del seu punt de vista. Obres de no ficció escrites de forma que podien arribar a tothom.

Participaciones de loslectores

Másdebates