Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Tocar de peus a terra significa no demanar gestos a canvi del 'sí' als pressupostos"

María Jesús Montero y Ana Pastor con los presupuestos de 2019.

María Jesús Montero y Ana Pastor con los presupuestos de 2019. / DAVID CASTRO

Actualment la realitat és aquesta: a Pedro Sánchez li interessa seguir governant i a nosaltres ens interessa que així sigui. Escollir entre el PSOE o a la coalició PP, C’S y VOX és, per als nostres interessos, ben fàcil, per la qual cosa no hauríem de deixar caure al govern del PSOE. Això passa per donar-li estabilitat i, la millor manera de fer-ho, és aprovar-li els pressupostos, cosa que també ens beneficiaria a nosaltres.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Bé estar mirar el cel, però sempre amb els peus a terra; i tocar de peus a terra vol dir admetre que no tenim cap República per defensar (en tot cas, primer l’hauríem d’aconseguir), que ningú pot parlar en nom del poble català i que seria convenient dir la veritat. Els bons polítics (llàstima que la majoria siguin de fireta) han de ser també bons gestors amb tot el que això significa.

Es pot criticar, i amb raó, el pacte que han subscrit  per governar Andalusia el PP, C’s i VOX, però, si volem ser seriosos i coherents no hem d’oblidar que també nosaltres vàrem pactar amb la CUP; i pactar amb grups extremistes no és una bona opció, però, el poder és tant llaminer, que per aconseguir-lo es fa el que calgui.

I tocar de peus a terra significa també que a canvi del sí als pressupostos no demanem gestos i fets que l’altra part no pot donar. I després dels pressupostos estatals, toca aprovar els nostres.

Participaciones de loslectores

Másdebates