Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Tinc tos, però no és covid"

"Tinc tos, però no és covid"

Amb les recents baixades de temperatures, cops d’aire, canvis d’ambients i calefaccions, com ja és normal amb l’arribada de cada hivern, m’he refredat. És el típic refredat que no dona febre, però sí que aporta tos i mocs. Sabent els temps en què vivim, tot i tenir la pauta completa de vacunació, m’he fet un test d'antígens per corroborar que, efectivament, es tracta només d’un refredat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Malgrat això, en entrar en espais públics, encara que dugui la mascareta, a la mínima que tosso comencen les mirades despietades i acusatòries que m’assenyalen i desconfien, com si fos una persona contagiada.

Torna altre cop la criminalització de la ciutadania, on la falta d’empatia és el principal actor. Que la covid existeix és un fet, que els refredats comuns també, també ho és. Crec que falta una mica de seny i no posar-nos les mans al cap cada vegada que algú tus.

Participaciones de loslectores

Másdebates