Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

'This is art': m'agrada la gent que s'emociona amb l'art

Ramon Gener interpretando a Wagner en Cadaqués (La 2).

Ramon Gener interpretando a Wagner en Cadaqués (La 2).

Com anuncia la capçalera del programa 'This is art', m'agrada la gent que s'emociona davant d'una peça de Chopin, un quadre de Renoir o una novel·la de Rodoreda. M'encanta que els versos de Salvat-Papasseit o Machado continuïn transmetent quelcom avui en dia. Alguns docents hem comentat a l'aula alguns continguts de This is art, en hores de Cultura Clàssica o Literatura.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Bravo, bravissimoRamon Gener, perquè des dels egipcis als grecs fins als romàntics del segle XIX ens va passejant per aquest viatge de música, pintura i literatura.

Fantàstica l'última edició dedicada a la por. En ella, vam poder descobrir com s'hi enfrontaren Kafka, Chopin o Mary Shelley, que en una nit tempestuosa creà el seu gran monstre Frankenstein.

Llàstima de l'hora d'emissió del programa, que no és precisament en prime time, encara que aquesta nocturnitat seria vetllada, graciosament, per Goya o Picasso, per exemple.

Participaciones de loslectores

Másdebates