El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

'This is art': m'agrada la gent que s'emociona amb l'art

Ramon Gener interpretando a Wagner en Cadaqués (La 2).

Eva RomeroBarcelona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Martes, 22 de mayo del 2018 - 08:12 h

Com anuncia la capçalera del programa 'This is art', m'agrada la gent que s'emociona davant d'una peça de Chopin, un quadre de Renoir o una novel·la de Rodoreda. M'encanta que els versos de Salvat-Papasseit o Machado continuïn transmetent quelcom avui en dia. Alguns docents hem comentat a l'aula alguns continguts de This is art, en hores de Cultura Clàssica o Literatura.

Bravo, bravissimo, Ramon Gener, perquè des dels egipcis als grecs fins als romàntics del segle XIX ens va passejant per aquest viatge de música, pintura i literatura.

Fantàstica l'última edició dedicada a la por. En ella, vam poder descobrir com s'hi enfrontaren Kafka, Chopin o Mary Shelley, que en una nit tempestuosa creà el seu gran monstre Frankenstein.

Llàstima de l'hora d'emissió del programa, que no és precisament en prime time, encara que aquesta nocturnitat seria vetllada, graciosament, per Goya o Picasso, per exemple.

Participaciones de los lectores

Torelló, la farola y lo público

Albert Cañizares Caldes de Montbui

Hace unos meses, un vehículo tiró una farola situada en la calle a un extremo de la estación de trenes de Torelló. Durante días, un cono de car... Seguir leyendo

"EL PERIÓDICO ha sido mi vehículo de acogida desde que llegué a Catalunya"

A Antonio Asensio, fundador de EL PERIÓDICO,... Seguir leyendo

La falta de paritat a l'Escolania de Montserrat

Xavier Iborra Barcelona

He pogut comprovar, una mica amoïnat, un tema a col·lació amb l'inici del curs a l'Escolania de Montserrat.... Seguir leyendo

Sobre el màster pel professorat a secundària i batxillerat

Frederic Lloret Barcelona

He llegit amb molta atenció la carta pub... Seguir leyendo

La derecha se pone de perfil ante cuestiones franquistas

José Manuel Fernández Arroyo Barcelona