T'estimem, Lluís, La Bordeta es queda òrfena d'un veí il·lustre i una gran persona

Atardecer en Pamplona donde las nubes y claros se han ido alternando este martes El Ayuntamiento de Pamplona y la Policía Municipal han llamado a la precaución ante las fuertes rachas de viento que se esperan para mañana por la tarde  provocadas por la entrada de una nueva borrasca.

Atardecer en Pamplona donde las nubes y claros se han ido alternando este martes El Ayuntamiento de Pamplona y la Policía Municipal han llamado a la precaución ante las fuertes rachas de viento que se esperan para mañana por la tarde  provocadas por la entrada de una nueva borrasca. / EFE / JESÚS DIGES

Isabel Núñez Gamero

Ahir se'n va anar el meu estimat Lluís, el pare d'una bona amiga. El Lluís tenia un somriure preciós i mil històries a la butxaca, històries del barri, el seu barri, el meu barri. Segur que quan les forces li permetien, li somreia a les infermeres que l'atenien i als metges que van decidir que no podien porta-lo a la uci després d'haver estat a casa fent cas de totes les recomanacions: no satureu, no veieu als vostres, no sortiu...

Entretodos

Les persones grans són aquelles que ens han pujat, que ens han donat l'oportunitat d'estudiar, un plat a taula quan la crisi ens ha castigat, els que han cuidat als nostres fills, els que s'han guanyat més que ningú tenir dret a una sanitat digna, els que més es mereixen els respiradors disponibles.

Lluís, sempre recordaré per on passaven les vies del tramvia, on hi havia els abeuradors, i cada cop que passi li senyalaré a la meva filla les parets de la que va ser l'habitació de casa teva i que va deixar al descobert l'ampliació de la ludoteca i recordaré totes les històries explicades amb aquella olor d'eucaliptus.

La Bordeta es queda òrfena d'un veí il·lustre, il·lustríssim, però sobretot el món es queda orfe d'una gran persona, amb la falta que ens fan.

T'estimem, Lluís, i t'estimarem sempre.

Participaciones de loslectores

Másdebates