Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

No vull que tanquin RTVE tot i les seves manipulacions

Imagen del Telenotícies de TV3, presentado por Toni Cruanyes, hablando de Jordi Pujol hijo en abril del 2017

Imagen del Telenotícies de TV3, presentado por Toni Cruanyes, hablando de Jordi Pujol hijo en abril del 2017

Sempre que repasso l'ampli ventall de notícies que els mitjans de comunicació posen al nostre abast, em trobo amb alguna opinió en forma d'article o declaració que titlla TV-3 d'"instrument adoctrinador"i li atorga una capacitat d'influència que ni el mateix Harold Lasswell s'hauria pogut imaginar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquest bombardeig incessant d'informacions es tradueix en un seguit d'iniciatives encaminades a exigir el seu tancament, cosa que em porta establir un cert paral·lelisme amb la situació que, d'un temps ençà, afecta el canal de televisió Al-Jazeera. I és que el bloqueig econòmic que pateix el país qatarià està directament relacionat amb la no acceptació de les demandes saudites i el manteniment en antena dels noticiaris que tant els molesta.

Als demés, la diversitat d'opinions ens ha de permetre avançar cap a una societat més justa i plural. Per aquest motiu, no vull que tanquin RTVE, tot i la manipulació denunciada per les seves treballadores.

Participaciones de loslectores

Másdebates