Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Talls a la Meridiana: estem forts per continuar manifestant-nos"

Tráfico en la Meridiana, a primera hora del día sin coches

Tráfico en la Meridiana, a primera hora del día sin coches / Ferran Nadeu

El dia 7 farem el tall 600 de l'avinguda Meridiana, ara al passeig de Fabra i Puig, al costat muntanya de la Meridiana. Les ‘autoritats’ no deixen tallar aquesta avinguda amb argúcies properes al frau de llei.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Hi ha més de 60 col·lectius actius a Catalunya. Nosaltres seguirem, encara que sigui dur manifestar-nos cada dia: passem fred, ens mullem, suportem insults, però persistirem, no n'hi ha cap altra, però sentint-nos molt sols; el que és fàcil és la revolució des del sofà. Estem forts moralment i èticament, per continuar manifestant-nos honorablement, fins que s'aconsegueixin els objectius perseguits: amnistia i autodeterminació; o directament aquesta última, i ja ens amnistiarem nosaltres.

Si la força la tenim el poble, crec que hem de passar dels polítics ‘dialogants’ / acomodaticis / autonomistes. Tenim Puigdemont com a referent i la seva confrontació intel·ligent i pacífica; les bases hem d'establir l'estratègia, els líders seran els que reconeixem en aquell moment.

Persistirem, arribarem als 700, 800… dies pensant en el futur dels nostres néts, no en Netflix. I assumim que potser siguem el darrer Álamo.

Participaciones de loslectores

Másdebates