Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Suggereixo que ciclistes i corredors tinguin espais delimitats on poder practicar el seu esport sense mascareta i ben lluny dels vianants

Decenas de personas pasean y hacen deporte en el paseo marítimo de Barcelona, muchas de ellas sin mascarilla, el 3 de mayo.

Decenas de personas pasean y hacen deporte en el paseo marítimo de Barcelona, muchas de ellas sin mascarilla, el 3 de mayo.

Immaculada Vicente

La consellera de Salut diu que l'ús de mascaretes serà obligat excepte en l'àmbit familiar. Que encara rumien què faran a platges i piscines, però que als ciclistes i corredors no els cal. Suposo que ella no camina pels carrers on ciclistes i corredors llencen el seu alè sobre els peatons. Tant hi fa si la vorera fa un metre o cinc d'amplada, que hi hagi o no carril bici, ells passen a un pam, ja t'apartaràs tu que duus mascareta sanitària, de les recomanades, que els protegeixes a ells però que a tu no et protegeix dels que no en duen, com ells.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Els litres exhalats quan es fa esport són molts més que els exhalats mentre es camina o s'està en repòs. Suggereixo que ciclistes i corredors tinguin espais delimitats on poder practicar el seu esport sense màscares i ben lluny dels vianants. O que ho facin a velòdroms i gimnassos. O encara millor: que caminin, hi ha molts estudis que duen que caminar és molt sà. Que caminin com fem la resta i que ho facin amb mascareta.

Fa molts anys que es venen mascaretes anticontaminació a botigues especialitzades per ciclistes i corredors i ara se'n veuen més que les empren. Entre tots aturarem el virus, només cal que tothom es posi mascareta a tothora.

Participaciones de loslectores

Másdebates