Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sorolls i pols als voltants de l'edifici Estel

Les obres de reconversió de l'antic edifici Estel de Telefónica en pisos d'alt 'standing' i d'un hotel estan sent un autèntic martiri per als veïns dels quatre carrers que envolten l'illa de l'avinguda de Roma.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En primer lloc, pels sorolls amb martells hidràulics amb una potència de decibels tal que els veïns ens qüestionem si no soprepassa el límit legal permès per les ordenances municipals, des de les 8 del mati fins a les 7 de la tarda. Amb la pausa per dinar al migdia.

Y en segon lloc, per la difusió de pols fora de la quantitat  normal d'una obra de reconstrucció perquè l'edifici té també unes dimensions fora del normal i no té lones protectores que impedeixin que la pols que es desprèn de l'enderroc de tanta quantitat de metros quadrats de formigó s'escampi i s'introdueixi a l'interior de les cases del veïnat.

Això són fets fàcilment demostrables. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, pot apropar-se al barri per comprovar-ho per ella mateixa. Tot i que la llicència d'obres puguí estar en regla, potser els serveis d' inspecció d'urbanisme de l'ajuntament podrien donar-se una volta per comprovar si es compleix la normativa vigent.

Participaciones de loslectores

Másdebates