Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Catalunya: "Sortim al carrer de manera pacífica, és l' única sortida"

Autopista al aeropuerto de El Prat con gente caminando por la misma

Autopista al aeropuerto de El Prat con gente caminando por la misma / AFP/ PAU BARRENA

Els independentistes sempre hem estat gent pacifica, i aquesta ha estat i és la nostra millor arma.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Milers de persones omplint els carres de Catalunya un any i un altre, tots a una i pacíficament. És per això que vull demanar, i si cal pregar, que els violents s'abstinguin i posin seny, i que si hi ha el més petit brot de violència, no sigui mai per part nostra. Hem de pensar que vénen a fer mal i que estan esperant que moguem un dit, per actuar amb tota la força i dir que tenien raó. Llavors el 155 serà el menor dels nostres mals. Hi tenim molt a perdre.

Ningú va dir que seria fàcil, és una lluita llarga, i l'única opció és, com sempre, tots junts, sortir al carrer de manera pacífica. I no valen excuses que estem cansats, que si el govern això o allò. Personalment, a mi, el Govern no m'ha de dir res, perquè el meu compromís és amb aquest país, i amb tots els amics que s'han allunyat de les seves famílies per defensar els meus somnis. Així que primer, votaré perquè no ens podem permetre el luxe de perdre ni mig vot. I, segon, sortiré al carrer pacíficament. 

Participaciones de loslectores

Másdebates