Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Soc minusvàlida i, d'un temps ençà, els taxistes ja no em paren si em veuen al carrer"

Parada de taxis cerca de plaza de la Universitat, este martes

Parada de taxis cerca de plaza de la Universitat, este martes / Joan Cortadellas

Senyors taxistes de Barcelona, soc una persona minusvàlida, vaig amb bastó. Des de l’any 2007 tots els desplaçaments els faig amb taxi, i fins fa un temps em donaven un servei magnífic. Però d’un temps ençà, no em paren si em veuen al carrer, a més, em diuen que no amb la mà i al domicili no em venen a buscar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Jo entenc que vostès tenen els seus problemes i suposo que aquesta és una manera de protestar i tindran motius de sobre per fer tot el que fan, només faltaria que no poguéssim protestar però bé, una mica entre tots hauríem de suavitzar el problema. Si jo pugués ja estaria resolt. No vull fer llàstima a ningú i no em queixo del que tinc perquè sempre penso que no en vinguin de pitjors. Si no ens entretenim a resoldre els problemes petits, menys podrem amb els grossos.

M’agradaria molt poder fer un altre escrit per donar-los les gràcies i que a vostès se’ls hi hagi resolt el problema, i així, tots contents. Em quedo esperant...

Participaciones de loslectores

Másdebates