Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Em sobta la quantitat de gent que no es perd 'Joc de trons'"

Una imagen del último capítulo de ’Juego de tronos’.

Una imagen del último capítulo de ’Juego de tronos’. / HBO

Primer de tot cal dir que no he vist mai cap capítol de 'Joc de trons', però ara que es veu que ha acabat una temporada més, se'n torna a parlar. De fet, fa anys que sents converses sobre aquesta sèrie en qualsevol lloc. Als fans els deu sobtar que hi hagi persones que no ens atragui, de la mateixa manera que ens sobten ells als qui mai no n'hem estat seguidors.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els primers anys podia escoltar com els joves, i no tan joves, comparaven els llibres amb la sèrie; ara això ja costa més de sentir-ho. I també vaig poder comprovar al seu moment com va atraure a Girona un munt de gent quan va ser escenari d'un dels capítols.

Fa poc, en una visita guiada que ens van fer a la ciutat escocesa d'Edimburg, el guia va explicar la història del lloc citant personatges d'aquesta sèrie. Com que eren de temporades passades, va dir, no feia cap spoiler.

Si ja em va sobtar la quantitat de gent que seguia 'Lost', ara també em sobta la quantitat de gent que no es perd 'Joc de trons'. Potser algun dia manllevi la sèrie de la biblioteca i me l'emporti cap a casa.

Participaciones de loslectores

Másdebates