Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sobre el cas del tinent Daniel Baena: ¿qui són aquesta gent?

El teniente coronel Baena niega ser ’Tácito’ de Twitter

El teniente coronel Baena niega ser ’Tácito’ de Twitter

S'ha fet famós a les xarxes socials i a la TV. El "teniente coronel" Daniel Baena era un perfecte desconegut per a mi fins fa no gaire dies. He anat a guaitar el seu perfil públic a LinkedIn, on mostra la seva progressió dins la Guàrdia Civil (segons ell mateix, hi és des de fa 21 anys i 6 mesos, i ha anat pujant vertiginosament) i el seu ideari mínim: "gestiono aquella seguretat que no és rendible" escriu de si mateix. És un salvador de la societat. El que no sé jo és si vull que em salvi d'aquesta manera, gestionant la vida d'altres. Els seus informes són una Bíblia?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I ara, sentint el seu concepte d'insurrecció i sabent que ha signat tota la literatura "post 1-O", em sorgeixen diverses preguntes. D'on surt aquesta gent? Qui els dóna aquest poder sobre la vida dels altres? Qui pot aturar-los quan estan en mans d'un Estat com aquest en què s'ha convertit Espanya, ben podrit?

Senyors, tenim un problema: ell és una peça útil a alguns, que impedeix que res es pugui superar amb llibertat. Ell vigila les nostres idees i escriu papers perquè sigui delicte pensar diferent.

Clar i català, oi?

Participaciones de loslectores

Másdebates